image

Margriet Brand Tuinontwerp

Proef de sfeer van een goed ontworpen tuin. Een tuin waar het prettig is om in te verblijven en die optimaal past bij de omgeving van het huis of het gebouw waarvoor deze is ontworpen.

vorige volgende

Aansprekende ontwerpen ontstaan door harmonie in vorm en kleur, verrassende effecten, eenvoud, vernuftige visuele en technische oplossingen. Dit wordt bereikt door een zorgvuldige keuze van planten en materialen.

Een tuin wordt niet alleen ontworpen voor direct gebruik, maar ook voor de toekomst. Door goed na te denken over de groei van het plantmateriaal en het toekomstige effect, zal uw tuin in de loop van de tijd alleen maar mooier worden.

Omgeving speelt een belangrijke rol bij het ontwerp. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de bouwstijl van de woning. Of dit nu een modern pand, een jaren ’30 woning of een 60-er jaren schoolgebouw is, een tuinontwerp is complementair aan de bouwstijl van het huis. Ook met de naaste omgeving, buurtuinen, de infrastructuur en aangelegen percelen, wordt rekening gehouden in het ontwerp.

De natuur is een belangrijk element in het ontwerp. De sfeer, het ruimtelijke effect, de beleving van seizoenen, het plezier in onderhoud, al deze elementen worden bepaald door het karakter van natuurlijke materialen